Loading...

Ragna Debats Wereldkampioene!

Dynafit is trotse kledingsponsor van het Nederlandse Trainrun team. Tijdens het IAU WK Ultratrail in Castellón de la Plana Spanje heeft de Nederlandse athlete Ragna Debats de wereldtitel in de wacht weten te slepen. Wij feliciteren Ragna met deze prachtige prestatie!

De meiden van Miss Nederland sporten n Kari Traa

Ook in 2018 is Kari Traa hét sportmerk waar de finalisten van Miss Nederland in sporten! Wij wensen de 12 finalisten veel succes in aanloop naar de finale!

Kari Traa Urban Training op Healthy Fest!

Healthy fest is het festival in Nederland waar sport, mind, food & friends samen komen. Kari Traa zal tijdens dit festival meerdere Urban Trainingen verzorgen. Benieuwd naar Healthy Fest? Kijk op de website voor meer informatie!

Kari Traa Urban training Miss Nederland

27 September hebben wij een pittige Training gehad met de finalisten van Miss Nederland, uiteraard in de nieuwe collectie van Kari Traa. Wij zijn super trots op de prestatie van deze meiden!

Kari Traa is partner van Miss Nederland!

De finalisten van Miss Nederland sporten in Kari Traa. Maar ook de huidige Miss Nederland, Zoey Ivory, traint in Kari Traa. Tijdens de finaleshow op 9 oktober 2017 zal de nieuwe Miss Nederland bekend gemaakt worden.

De Dutch Marines Rowing Challenge roeit in CMP!

De Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) is in de zomer van 2013 opgericht met als doel roeien voor en met buddies in nood en geld in te zamelen voor die mariniers die door missies in problemen zijn gekomen en voor de nabestaanden van collega’s die hen zijn ontvallen. Voor hun nieuwe outfits hebben zij gekozen voor CMP, deze outfits bestaan uit polo’s, jacks en broeken.