Loading...

News

Vacature!

Not Just Some Wear is op zoek naar een Accountmanager Kari Traa!

Ben jij een enthousiaste Sales topper en zou je graag aan de slag willen als accountmanager van het snelst groeiende dames Sport- en Lifestylemerk van Europa? Dan is dit je kans!

Meer info

Miss Nederland 2018 gekroond!

Op 9 juli heeft de jury de nieuwe Miss Nederand gekroond: Rahima Dirkse! Rahima zal in de aankomende maanden getraind worden door de Compound Gym in Rotterdam en uiteraard sport ook Rahima in Kari Traa!

Dolomite schoenen & Five Seasons aan portfolio toegevoegd

Met ingang van 5 juli 2018 hebben wij ons merk portfolio uitgebreid met Dolomite schoenen en Five Seasons.

Wij nodigen u van harte uit om de collectie van beide merken te bekijken in onze showroom in het Sports Business Center in Leusden. Onze Sales Managers Dennis van der Meulen (Dolomite Schoenen) en David Huisman (Five Seasons) staan u graag te woord mocht u vragen over deze merken hebben

Salewa wint 2 Gold Awards op Outdoor Friedrichshafen!

Salewa heeft op de Outdoor beurs in Friedrichshafen 2 Gold awards gewonnen voor de Apex Wall Mountaineering Pack en de Wildfire Edge! Bekijk hier de video’s met het jury commentaar:

Apex Wall Mountaineering Pack: https://youtu.be/Ty_Q6jnYhv0

Wildfire Edge: https://youtu.be/AlXP0jyk6kc

Kari Traa Urban Training goes Healthy Fest!

Tijdens Healthy Fest hebben wij meerdere Urban Trainingen gegeven samen met Klusc Lifestyle Coaching! Een super event met enthousiaste deelnemers en vooral ook veel gezelligheid tijdens de Kari Traa Urban Trainingen.

Miss Nederland & Kari Traa

In aanloop naar de finale op 9 juli hebben de finalisten van Miss Nederland een mooie fotoshoot gehad op Sicilië! De meiden hebben tijdens deze shoot gesport in de zomercollectie van Kari Traa!

Ragna Debats Wereldkampioene!

27 September hebben wij een pittige Training gehad met de finalisten van Miss Nederland, uiteraard in de nieuwe collectie van Kari Traa. Wij zijn super trots op de prestatie van deze meiden!

Kari Traa is partner van Miss Nederland!

Ook in 2018 is Kari Traa hét sportmerk waar de finalisten van Miss Nederland in sporten! Wij wensen de 12 finalisten veel succes in aanloop naar de finale!

Kari Traa Urban Training op Healthy Fest!

Healthy fest is het festival in Nederland waar sport, mind, food & friends samen komen. Kari Traa zal tijdens dit festival meerdere Urban Trainingen verzorgen. Benieuwd naar Healthy Fest? Kijk op de website voor meer informatie!

Kari Traa Urban training Miss Nederland

27 September hebben wij een pittige Training gehad met de finalisten van Miss Nederland, uiteraard in de nieuwe collectie van Kari Traa. Wij zijn super trots op de prestatie van deze meiden!

Kari Traa is partner van Miss Nederland!

De finalisten van Miss Nederland sporten in Kari Traa. Maar ook de huidige Miss Nederland, Zoey Ivory, traint in Kari Traa. Tijdens de finaleshow op 9 oktober 2017 zal de nieuwe Miss Nederland bekend gemaakt worden.

De Dutch Marines Rowing Challenge roeit in CMP!

De Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) is in de zomer van 2013 opgericht met als doel roeien voor en met buddies in nood en geld in te zamelen voor die mariniers die door missies in problemen zijn gekomen en voor de nabestaanden van collega’s die hen zijn ontvallen. Voor hun nieuwe outfits hebben zij gekozen voor CMP, deze outfits bestaan uit polo’s, jacks en broeken.