Loading...

Kari Traa

Het snelst groeiende sportmerk voor vrouwen in Europa!

Happier, Healthier, Stronger, It’s all about the base

Passie voor zaken
Hoe kun je je beroep maken van 2 passies? Het antwoord is Kari Traa, het sportmerk uitsluitend voor vrouwen, internationaal gerenommeerd voor de kleurrijke designs en uitstekende performance. Oprichtster Kari Traa, één van de meest succesvolle freestyle skiesters ter wereld, heeft haar 2 passies samengebracht: extreme sporten én breien. Het resultaat is een merk voor actieve meiden van de hele wereld. For Nuns & Knockouts!

Kari Traa heeft gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen op de Olympische Winter spelen en de Wereld Kampioenschappen, die als thuisbasis het Noorse bergstadje Voss hebben, de plek waar Kari Traa opgegroeid is. Terwijl Kari de wereld rondreisde voor de kampioenschappen nam ze altijd haar breiwerken mee en maakte zij nieuwe hoofdbanden en mutsen voor haar team genoten.

In 2002 besloot Kari Traa haar hobby breien en gepersonaliseerde skikleding om te zetten in een sportkleding merk. Tot de dag van vandaag is het merk nog steeds groeiende, breidt de collectie zich nog steeds uit en worden er nieuwe markten aangeboord. Wat is begonnen als een klein bedrijf dat leuke, vrouwelijke hoofdbanden en mutsen produceerde, is het inmiddels een volledig lifestyle merk, exclusief voor vrouwen.

Uniek succes
Door de moderne stijl en de vrolijke kleurencombinaties, maakt het sportmerk Kari Traa het gemakkelijk om je eigen identiteit, sportiviteit en vrouwelijkheid uit te stralen. Deze combinatie van eigenschappen, die uniek is in de sportkleding branche, is precies wat vrouwen over de gehele wereld aanspreekt.

Kari Traa is internationaal gelanceerd in 2006 en is vandaag de dag actief in 8 Europese landen en is onlangs gelanceerd in Amerika. In 2007 opende Kari Traa een concept shop in Voss, Noorwegen, waar de fans het merk konden ervaren in een winkel die het design heeft van het Noorse landschap, waar het merk begonnen is.

Een snelgroeiend universum, gemaakt voor vrouwen
Sinds het begin heeft Kari Traa zich gericht op het ontwerpen van kleding voor vrouwen die zich graag associëren met een actieve en avontuurlijke lifestyle en heeft zich ontwikkeld tot het nummer 1 merk voor baselayers voor vrouwen in Scandinavië. Vandaag de dag heeft de visie zich ontwikkeld tot een trendy lifestyle concept met active wear en sportkleding collecties die bestaan uit baselayers, midlayers, jassen, trainingskleding, beanies, hoofdbanden en sport ondergoed. De collecties zijn sterk, vol zelfvertrouwen en vrouwelijk. De ontwerpen van Kari Traa blijven trouw aan hun origine in het ruige Noorse landschap en stralen een vorm van avontuurlijkheid en onafhankelijkheid uit. Eenvoud en gebruiksgemak, de 2 essentiële onderdelen van Scandinavisch design, zijn ook het hart van het merk: de collecties zijn zo ontworpen zodat ze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden.
Kari Traa wil vrouwen over de gehele wereld te inspireren om hun doelen te bereiken, door onder andere sociale platformen, interactie en het belangrijkste, plezier1 Het sportmerk Kari Traa wordt ontworpen en geproduceerd met de winnares van Olympisch goud in gedachten; Kari Traa – voor vrouwen die van plezier en sporten houden, door vrouwen die van plezier en sporten houden!

Go all out!

Inspiratie Spring Summer 2019